Råvarer

Kun de bedste råvarer er gode nok

Vi har en meget høj standard, når det kommer til kvaliteten på vores råvarer. For os er det nemlig kun det bedste, der er godt nok.
Efter mange års tilpasninger og justeringer, kan vi levere produkter der lever op vores kræsne krav. Dette sikrer dig råvarer af den absolut højeste kvalitet.

Vi støtter lokale

Vi har nogle fantastiske samarbejder på tværs af brancher og bygrænser, men det er alligevel en hjørnesten i vores virksomhed, at støtte de lokale.

I årenes løb har vi haft samarbejder, med både store og små avlere i lokalsamfundet.
Når de danske råvarer er i sæson, får vi leveret frugt og grønt fra hele landet, hvorimod vi søger ud over landets grænser i de tilfælde, hvor der skal bruges mere eksotiske frugter og grøntsager.

Bredt udvalg

Vi gør brug af danske avlere så meget som muligt, da vi mener Danmark byder på en perlerække af fantastiske råvarer.
Der er dog perioder og situationer, hvor der er behov for frugt og grøntsager af mere eksotisk karakter.
Dette har gjort, at vi har et stort produktudvalg. Hos os kan du finde alt lige fra granatæblekerner til klassiske kartofler – og alt er af højeste kvalitet.

Løbende kvalitetssikring

Af erfaringer bliver man klogere, og vi har i årenes løb gjort os rigtig mange. Vi tilstræber os hele tiden at udvikle vores produkter, så de bliver bedre og bedre. Dette betyder, at vi løbende arbejder med kvalitetssikring og produktforbedring. Kun sådan kan vi tilbyde jer produkter af højeste kvalitet, og vide os sikre på, at I ikke bliver skuffet.
Centralnerven i vores virksomhed må i den grad siges, at være kærligheden og passionen til de gode råvarer. Sådan har det altid været – og sådan bliver det nok også ved med at være.