Om Frisksnit

Om Frisksnit

Om Frisksnit

Historien om FRISKSNIT går helt tilbage til 1985. Dengang hed vi Grønt Jacob og holdt til Københavns Grønttorv, hvor vi solgte frugt og grønt engros. Men kundernes behov og efterspørgsel ændrede sig, så i 2012 etablerede vi FRISKSNIT og har siden da været Danmarks mest fleksible leverandør af frisksnittet frugt og grønt.

Da vi startede i 2012 var vi otte fuldtidsansatte. I dag er vi mere end 80 medarbejdere, og vi er ikke færdige med at udvide. I 2020 fik vi endnu en produktionsafdeling i Kolding, så vi kan opretholde vores hurtige og fleksible levering i hele Danmark.

Hver måned producerer vi mere end 300 ton frisksnittet frugt og grønt, men vores værdier er stadig de samme, som dengang på Grønttorvet. For os er den gode kundeoplevelse i fokus, og vi går langt for at skabe en personlig og tæt relation til vores kunder. Det betyder, at vi i dag har faste kunder over hele landet, der nyder godt af vores frisksnittede frugt og grønt.

FRISKSNIT har siden starten været en familieejet virksomhed, hvor selv direktøren har stået i produktionen med en kartoffelskræller i hånden. Uanset hvem du taler med hos FRISKSNIT kender vi vores virksomhed til fingerspidserne, og vi vil gå langt for at hjælpe dig med netop dit behov. Vi har ingen store produktionslinjer, så vi er superfleksible og klar til enhver opgave.

Som udgangspunkt kan alt lade sig gøre.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål til et produkt er du altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os nu

Har du spørgsmål til et produkt er du altid velkommen til at kontakte os