Frisksnit.dk

Frisksnit.dk tager det friske bogstaveligt. Vores produkter forarbejdes kun på bestilling og leveres til dig inden for 24 timer.

Vi lægger altid en kærlig og passioeret hånd for dagen, og der er ikke det der ikke kan lade sig gøre. Så har du et produkt du vil have skåret eller snittet på en speciel måde, så kontakt os endelige, og vi vil sammen finde frem til det ønske der nu måtte være. 

 

Stop madspil

Datomærkning

Alle vores produkter bliver dato mærket med betegnelsen "Mindst holdbar til / bedst før" og skal ses som en vejledende datomærkning. Det kan ses som et minimum for, hvor længe fødevaren kan holde sig – altså hvor længe den bevarer en top kvalitet, hvis varen lugter og smager fint, kan den sagtens spises. Disse varer bliver smags-, syns- og lugtmæssigt for gamle, før de evt. udgør en sundhedsrisiko

Hvem bærer ansvaret

Det er dit ansvar, at du opbevarer fødevaren korrekt efter køb / levering. Vi anbefaler max 5 grader. Ligesom det bliver dit ansvar at fødevaren stadig kan spises, hvis du først bruger den på et senere tidspunkt end anbefalet "bedst før"

Holdbarhed

Vær opmærksom på, at datoen for ”mindst holdbar til”/”bedst før” er gældende så længe, at madvaren er uåbnet og er opbevaret korrekt. Efter åbning ændres madens holdbarhed og afhænger herefter af opbevaringsmåden. Stort set alle vores produkter har en "bedst før" mærkning på 4 dage. Vi anbefaler at produkter der åbnes bliver brugt indenfor samme dag, for at bevare produktets kvalitet.

 

 *kilde fødevarestyrrelsen

 

Økologi

Frisksnit.dk forarbejde også økologiske varer, selvfølgelig i samme høje kvalitet som vores øverige sortiment