Danmarks mest fleksible leverandør af forarbejdet snitgrønt, frugt og kartoffelprodukter

 

FRISKSNIT.dk blev etableret i 2012 og har siden været Danmarks mest fleksible leverandør af forarbejdet snitgrønt. Vi producere mdr. mere end 300 ton forarbejdet frugt, grønt og kartofler til hele danmark.

Vores organisation er flad og sikre dermed korrekte og hurtige løsninger. Vi har ingen store produktionslinier der låser, hvilket gør os super fleksible da vi kan omstille produktionen på ingen tid.

Hos Frisksnit.dk bliver du ekspederet af engagerede og kompetente medarbejdere med mange års erfaring inden for frugt og grønt. 

Vi mener vores vigtigste opgave er er levere produkter af højeste kvalitet i overenstemmelse med dig og dermed være jeres professionelle partner når tiden er knap. Vi behandler råvarerne med respekt, hvilket vi mener er essensen for at kunne tilbyde jer produkter der smager bedre.

Frisksnit.dk forarbejde også økologiske varer og selvfølgelig i samme høje kvalitet som vores øvrige sortiment.

Kontakt os for yderligere information omkring tilbud på snittet frugt, grønt og kartofler. Vi bestræber os altid på at give de bedste tilbud, samt forholde os trofaste begge veje - Overfor leverandører såvel som kunder.

Mvh

Frisksnit